top of page
PINKI2312_Fond_2.jpg

Ons Aanbod

Culivier heeft een ruim aanbod aan uiterst kwalitatieve producten in 4 culinaire segmenten. Maar we zijn meer dan een groothandel. Wij werken samen met onze klanten aan een duurzame relatie op maat van de klant. 

Bestel Eenvoudig

Bestel alles wat je nodig hebt om fantastische gerechten op het bord van uw klanten te toveren en een glimlach op hun gezicht. 

Duidelijke Administratie

Verlies minder tijd bij het controleren van uw bestellingen en verminder het aantal facturen voor uw boekhouding

Persoonlijke Opvolging

Blijf in contact met uw vaste vertegenwoordiger. Een expert in het vak die jouw team kent en ondersteunt bij vragen en feedback

PINKI2009A003.jpg

Vlees, Wild & Gevogelte

Sinds jaar en dag is Culivier gespecialiseerd in het vleessegment en dat mag je in de breedste zin van het woord begrijpen. 

We bieden onze klanten een uitgebreide selectie van verschillende vleessoorten aan zodat elke klant vindt waar ze naartoe op zoek zijn. Op zijn geheel, reeds versneden op het gewenste gewicht of kant en klaar bereid. We hebben het allemaal.

Binnen het rundsvlees bieden we een brede selectie aan van Wit-Blauw, Iers tot zelf Zuid-Amerikaans rundsvlees. Ook vind je bij ons verschillende rassen, van Holstein tot Blonde d'Aquitaine.

Daarnaast bieden wij onze klanten ook verschillende opties aan binnen het varkens- en lamsvlees, allerhande gevogelte en zowel Europees als Nieuw-Zeelands wild. 

Doe gerust beroep op onze jarenlange expertise om de producten te vinden waarmee jij jouw klanten wil verwennen.

PINKI1703AVIS01b.jpg

Vis, Schaal- & Schelpdieren

Onze klanten kunnen bij ons terecht voor kraakverse vis, schaaldieren en schelpdieren en ook hier bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor versnijdingen op gewicht naar keuze. 

Door ons uiterst kwalitatief aanbod kunt u uw klanten verwennen van onze vaste waarden, en de seizoensgebonden producten. Ook hier gaan we verder en inspireren wij uw suggesties met regelmatige kortingen onder de noemer Catch of The Day. 

Ontdek hoe wij uw zaak kunnen bedienen van deze fantastische producten, vers of diepvries. 

PINKI1703A001-2.jpg

Groente, Fruit & Aardappelproducten

Geef uw gerechten extra smaak en kleur met onze dagverse groenten en fruit. Omdat we steeds kwaliteit willen leveren volgt ons aanbod de verschillende seizoenen, maar kan je natuurlijk ook steeds terecht voor de vaste waarden in dit segment. 

Ook de aardappelproducten mogen niet ontbreken op uw menukaart. Wij hebben ze allemaal, in verschillende maten, vormen en gewichten. 

Vlees en zuivel

Zuivel, Droge Voeding & Charcuterie

Voor alle voorbereidingen en afwerkingen zorgen wij voor een ruime keuze in ons 4e culinaire segment. Hier vindt u alles wat nodig is om de bovenstaande producten klaar te maken en af te werken. 

Daarnaast hebben wij ook een fantastisch assortiment samengesteld van Charcuterieën en kazen om vingers bij af te likken. 

Geef uw gerechten meer smaak en pit met ons brede aanbod in zuivelproducten, oliën en specerijen. 

Vraag een offerte aan

Bij Culivier weten we dat smaken en voorkeuren verschillen. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan die we voor jou opmaken op maat van uw zaak. 

Doet u dit liever persoonlijk? Maak dan gerust een afspraak met onze vertegenwoordiger. 

bottom of page